Kjøps- og bruksvilkår

GENERELLT

Teaching FUNtastic (915760198) är en enskild firma som ägs och drivs av Eirin Kvade Rannekleiv. Företaget är momsregistrerat.

PARTER

Säljare:

Teaching FUNtastic
Postboks 47, 4854 Nedenes
Mail: eirin@teachingfuntastic.no
Tlf: +47 957 57 778
Organisasjonsnummer :915760198

Köparen är den konsument som gör beställningen och benämns i fortsättningen som köparen/köpare.

UPPHOVSRÄTT

Innehållet, text och bilder på webbplatsen ägs av Teaching FUNtastic och får inte användas utan tillstånd. Intrång i upphovsrätten med kopiering av bilder, text och innehåll kommer att faktureras. Vid delning av länkar till produkter och annat innehåll på webbplatsen måste man ge cred med namn och/eller länk till webbplatsen.

PRODUKTINFORMATION

PRIS

Alla priser är angivna i svenska kronor och visas inklusive moms. Den totala kostnaden för köpet kommer att visas innan beställningen är slutförd. Teaching FUNtastic förbehåller sig rätten att göra eventuella fel i priserna och kommer att kunna utöva rätten att annullera och/eller återbetala beställningar gjorda inom denna period.

Pris per produkt, gäller för en användare. Om det är flera användare som ska använda samma produkt måste du köpa lika många licenser som användare. 

MEDLEMSKAP

Teaching FUNtastic erbjuder gratis medlemskap.

Som gratismedlem får du tillgång till gratismaterialet på webbplatsen, där du kan ladda ner resurser och aktiviteter utan kostnad. Du kan avbryta ditt kostnadsfria medlemskap när som helst.

LICENSER

Teaching FUNtastic erbjuder 2 typer av licenser; Årslicens för enskilda användare och Skollicens.

Årslicensen ger 1 användare fri tillgång till alla resurser i webbutiken på www.teachingfuntastic.se. Licensen upphör automatiskt efter ett år, om användaren inte väljer att fortsätta licensen. Efter att licensen har löpt ut kommer nya nedladdade produktköp att finnas på användarens nedladdningar. Filer som laddas ner (tidgare) under licensperioden kommer inte att finnas kvar hos användaren som vid ett vanligt köp. Produkterna kan lagras på egen enhet och användas längre fram, men användaren kommer inte ha tillgång till uppdateringar och eventuella tillägg.

Skollicenser erbjuds till små team (2-4 användare) och stora team (5-10) användare. Skollicens för hela skolan (11+) kan också erbjudas på begäran. Skollicensen beräknas utifrån antalet användare, och är begränsad till antalet lärare som licensen har köpts för. Skolan ansvarar för att hålla rätt antal licenser hela tiden, och se till att inloggningsinformation inte delas med fler användare än de har licenser för, samt att material inte lagras i gemensamma utrymmen.

Brott mot licensvillkoren kommer att efterfaktureras från inköpsdatum, för det antal användare som har haft åtkomst.

Licensen kommer att avaktiveras tills rätt antal licenser är på plats.

Licenser är ej återbetalningsbara.

Årslicenser och skollicenser har en bindingstid på ett år. Licensen upphör automatiskt efter ett år, om användaren inte väljer att fortsätta licensen. Om du vill förnya till ett nytt år, innan licensen går ut, får du ett rabatterat pris.

Lisenser refunderes ikke.

Årslisenser og skolelisenser har en bindingstid på ett år. Lisenser fornyes automatisk etter ett år, dersom kjøper ikke velger å avslutte abonnementet innen fornyelsesdato. Lisenser fornyes automatisk til rabattert pris hvert år.

FÖRSÄLJNINGS- OCH LEVERANSVILLKOR

Leverans

Produkterna som säljs i webbutiken på www.teachingfuntastic.se levereras elektroniskt. Produktfilerna görs tillgängliga för användaren, direkt efter att betalningen godkänts. Som kund måste du ha registrerat ett kostnadsfritt användarkonto på hemsidan, där materialet kommer att finnas tillgängligt för nedladdning.

Betalning

Teaching FUNtastic erbjuder betalning med kort och faktura. Vid handel behandlas betalningen av betalningsförmedlaren Stripe, som erbjuder en säker elektronisk betalningslösning för Visa och MasterCard. All kortinformation lagras i enlighet med kortbolagens föreskrifter. Ingen information om betalkortet kommer att lagras i webbutiken. Kreditkortsfakturering sker direkt.

Manuell faktureringslösning erbjuds för skolor och andra företag. Beställningar med fakturabetalning skickas direkt till Teaching FUNtastic via mail. Ange organisationsnummer och eventuellt referensnummer.

Ångerrätt

Det finns ingen ångerrätt eller möjlighet till ångerrätt efter att produkterna är betalda. Enligt Konsumentverket upphör ångerrätten på digitala produkter när nedladdningen påbörjas, även om denna inte är klar i sin helhet. När en produkt har laddats ner är detta lagstadgat.

Konsumentverket konstaterar att en egen felaktig beställning inte ger en köpare rätt att gå från det digitala köpet. Om du har gjort ett dubbelköp, eller inte har laddat ner den digitala produkten, får du tillbaka köpet. Om du vill ha återbetalning måste du skicka ett mail och ange ordernummer samt anledningen till att begära återbetalning.

 

REFUSJON

Når vi har mottatt din retur, vil vi sende deg en bekreftelse på at varen er mottatt. Vi vil også bekrefte om det er grunnlag for refusjon eller ikke, avhengig av tilstanden på varen.

Dersom refusjon blir godkjent, vil betalingen automatisk bli refundert tilbake via den samme betalingsløsningen som ble brukt ved bestilling, innen 3 virkedager.

Forsinket eller manglende refusjon

Dersom du innen 7 dager etter godkjennelse, ikke har mottatt refusjon for kjøpet ditt, sjekk med banken din. Det kan ta noe tid før refusjon av betalingen vil være synlig på konto.

Dersom du har forsøkt dette, og fortsatt ikke kan se å ha mottatt din refusjon, vennligst kontakt oss på mail.

Salgsvarer

Bare varer kjøpt til fullpris kan returneres og godkjennes for refusjon. Salgsvarer refunderes ikke.

BYTTERETT

Vi bytter bare varer dersom de er skadet eller inneholder feil/mangler. Dersom du trenger å bytte varen i en ny tilsvarende vare, send oss en e-post med forklaring og bilde av skaden/feilen på varen.

RETUR

Varer som er blitt godkjent for refusjon eller bytterett sendes til;

Teaching FUNtastic, Postboks 47, 4854 Nedenes

Du er selv ansvarlig for å betale returkostnadene. Returkostnader refunderes ikke. Ved bytte til annen vare, i forbindelse med angrerett på kjøp, vil ny fraktkostnad bli lagt til.

TRENGER DU HJELP?

Kontakt oss på mail dersom du har spørsmål angående retur eller angrerett.